Fenntarthatóság

A gyártástól a beépítésem át az újrahasznosításig, rendszereinket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb hatással legyen környezetünkre.

Térfogatát nézve, a csőrendszerek nem a legnagyobb részei egy épületnek, de egy rossz csőrendszer nagy hatással van a fenntarthatóságra.

Például azok a csőrendszerek,

  • amelyekből vegyi anyagok szivárognak az ivóvízbe, mind az embere mind pedig a helyi talajvízre hatással vannak.
  • amelyek korrodálódnak vagy nem megfelelő a hatásfokuk és végül ki kell cserélni őket, lerövidítve ezzel a rendszer további elemeit is, jelentős anyagi kárt okoznak.
  • amelyekből szivárog a víz ezzel penészesedést is előidézve, csökkentve a beltéri levegő minőségét

azzal, hogy aquatherm csöveket használunk, elkerülhetjük ezeket a lehetőségeket, és hozzájárulunk a valóban környezetbarát épületekhez.

Az aquatherm csőrendszereiből nem szivárognak a kémia anyagok és teljes mértékben újrahasznosítható. Nem korrodálódik vagy gyengül meg így a rendszereink általában még túl is élik az épületet ahova beépítik őket. A polifúziós technológiának köszönhetően a csatlakozások még tovább tartanak, szivárgás vagy karbantartás nélkül. Mindezen felül az aquatherm eleget tesz a legszigorúbb gyártási előírásoknak, a leghatékonyabb gyártási folyamat mellett és folyamatosan azon dolgozik, hogy tovább javítsa azt.

csoveske

 

Az aquatherm csövek és idomok előállítása alacsony környezeti hatással jár, végül pedig rendkívül hosszú élettartalommal rendelkező és teljesen újrahasznosítható terméket kapunk. Mind az alapanyag előállításának mind pedig a gyártási folyamatnak, sokkal kisebb a hatása mint a bányászattal és kohászattal előállított fémeknek.

Mindezeknek segítenek a építtetőknek, hogy a lehető legfenntarthatóbb rendszert kapják, ami kulcsfontosságú.