Az aquatherm rendszerek

anwendungsbereiche

Az aquatherm GmbH által Németországban, szigorú ellenőrzés mellett gyártott, magas minőségi követelményeket kielégítő csőrendszerek széleskörűen felhasználhatók az ivóvíztől az ipari vegyszerekig vagy medence fűtéstől jégpálya hűtésig.
A csövek és rendszerelemek alapanyagai kivétel nélkül korróziómentesek, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot. Nem meglepő
tehát, hogy az 1973 óta gyártott aquatherm termékeket, ma már több, mint 100 országban forgalmazzák, mind a szakemberek, mind a felhasználók megelégedésére.

A nyolc fajta csőtípust és a több mint 750 féle idomot tartalmazó rendszer alkalmazásával minden elképzelhető szerelési feladat megvalósítható.

aquatherm green pipe ( fusiotherm )

Merev nyomócső rendszer ivóvíz és egyéb hálózatokhoz.

green pipe

Alapanyagának fusiolen® PP-R kiváló fizikai és mechanikai tulajdonságai egyaránt alkalmassá teszik hideg/meleg ivóvíz és egyéb folyadékok szállítására, valamint sűrített levegő, klíma- és fűtésrendszerek kiépítésére.

aquatherm blue pipe ( climatherm )

Merev nyomócső hűtés-, fűtés-, klíma- és egyéb rendszerekhez.

blue pipe

A blue pipe csőrendszer egyaránt alkalmas a hideg/meleg víz, illetve (az ívóvizet leszámítva) egyéb folyadékok szállítására, valamint sűrített levegő, fűtés-, hűtés- vagy klímarendszerek, de akár ipari alkalmazások kiépítésére is.

A green pipe rendszerrel való kompatibilitásának köszönhetően, annak elemeit felhasználva minden lehetséges szerelési feladat megvalósítható.

aquatherm ti (ISO)

Talajba fektethető, előszigetelt csőrendszer.

aquatherm ISO

A távvezetékek talajba fektetése az egyik legenergiahatékonyabb megoldás, legyen szó melegvíz vagy fűtési-hűtési közeg nagyobb távolságra való szállításáról.

Ehhez, az aquatherm a különböző követelményeknek megfelelően, a különböző haszoncsövekkel kialakított előszigetelt csőrendszerét kínálja.

aquatherm red pipe ( firestop )

Az önműködő (sprinkler) tűzoltóberendezések csőrendszere.

firestop sprinkler B1

Az önműködő (sprinkler) tűzoltóberendezések igen magas műszaki követelményeit maximálisan kielégítő, üvegszálbetétes csövek és idomok széles skáláját átfogó rendszer.

aquatherm black system ( climasystem )

Plafon vagy fal hűtésére és fűtésére egyaránt alkalmas rendszer.

climasystem

A black system elemei között nem csak a felületfűtő-hűtő panelek találhatók meg, hanem flexibilis, vagy merev bekötő csövek, osztó csatlakozók, rögzítő elemek és gyorscsatlakozók is.

Vakolható, szárazépítéses és álmennyezeti kazettába helyezhető kivitelben is készül.

aquatherm orange / grey system ( SHT )

Sokoldalú, hajlékony nyomócső rendszer, felhúzógyűrűs kötéstechnológiával.

A rendszer higiénikusan semleges és oxigéndiffúzió mentes, így kiválóan alkalmas ivóvízhálózatok, valamint zárt rendszerek (hűtés, fűtés, padlófűtés) kiépítésére egyaránt.

Óriási előnye, hogy a teljes kivitelezés házon belül könnyedén elvégezhető, mindössze kézi szerszámok segítségével, köszönhetően a felhúzógyűrűs kötéstechnológia egyszerűségének és a csövek hajlékonyságának.