verteiler_02

“Az idő pénz” – örök igazság, amely bizonyítottan igaz minden nap, különösen az építőiparban.

HMV, fűtés és klímarendszerek kivitelezése minden projektben úja és újra nem csak idő, de logisztikai kihívás is, nem csak az építészek és tervezők részéről. A helyszíni kivitelezés gyakran jelentős problémákat okoz. Sem a külső körülmények, sem pedig a szoros határidő nem teszi lehetővé hogy részleteiben tudjunk foglalkozni a kivitelezés minden szakaszával.

Tegyük hozzá még a magas munkaerőköltségeket, az időt és a különböző előre nem látható helyszíni problémákat, amiknek a megoldására szintén (sok) időt szentelünk. Továbbá a képzett szakemberek hiányra egyre nagyobb problémává vált az elmúlt években.

Az előregyártás különösen pozitív hatással van, a képzett szakemberek hiányát kompenzálja.  A munkafolyamatok folytatódhatnak, nem kell külön ezzel foglalkozni. A manapság szokványos kivitelezések bonyolultságai miatt, alig van esélye, hogy képes találni olyan kész, szabványos vagy moduláris osztó-gyűjtőt, ami megfelelne. Minden építkezésnek megvan a saját, egyéni igénye. Ez nem csak a közeg típusának, alkalmazási területének, rendeletek és törvények mellett az építészeti körülmények, amelyek befolyásolják az anyag és a csővezeték-rendszer típusát.

ce28967ac1

Akár új építés vagy felújítás, fűtés, hűtés, nyitott vagy zárt rendszerek, agresszív közeg vagy az ivóvíz és az élelmiszeripar: mi minden nap egyedi megoldásokat kínálunk, a speciális elemek egyre nagyobb szerepet kapnak a manapság egyre nagyobb és szokatlanabb építkezéseken.

csm_blue-pipe-manifold_9206f9416b

Megtervezzük és el is készítjük átlagos és speciális kéréseinek megfelelően amire szüksége van. Ügyfeleink számíthatnak a több mint 40 éves, a gyártás területén szerzett tapasztalatunkra. Az átlagos és luxus házaktól a labdarúgó-stadionokig, a szálloda komplexumok és kórházaktóla  sörfőzdék és szerver központokig, az aquatherm rendszerek folyamatosan bizonyítják megbízhatóságukat világszerte.

 

Ön megtervezi…

Mi megrajzoljuk…

…és ha tetszik, el is készítjük.

fertigung

7eaec6fefc

3ac25b59b3

683a64565a

a4dd4bd972

ac44d00b5c

306aa3f9c7

Kérjen ajánlatot most!

Elérhetőségeink