Hosszú élettartam

Képzeljünk el egy csőrendszert, ami  60 év után is pontosan úgy végzi el a feladatát, mint azt beépítés után közvetlen tette. Az aquathermmel, nem kell többé erről álmodoznia, valóra váltjuk önnek.

Az előírásainknak megfelelően kivitelezett csőrendszerek biztosítják, hogy hosszú évtizedeken át kiválóan üzemeljenek.

Oka van annak, hogy azt mondják nem szabad eldobni a műanyagot. A PP-R évtizedeken keresztül stabil marad, folyamatosan és sokkal tovább marad üzemképes mint az épület más, elhasználódott elemei.

Fontos, hogy olyan csőrendszer legyen az épületben, ami nem rozsdásodik vagy vízkövesedik el, hiszen ezeket a rendszereket helyettesíteni, cserélni, költséges és nehéz munka.

A megbízható építőanyagok, mint az aquatherm csövek és idomok, az épület teljes élettartalma alatt kitartanak, majd egyszerűen újrahasznosíthatóak.

Az aquatherm PP-R alapanyaga hidrofób, ami azt jelenti, hogy taszítja a vizet a felületéről. Ez megvédi a csőfalat az erodálástól és a kilyukadástól. A sima, kémiailag semleges anyag megakadályozza a korróziót és a vízkő lerakodását, így a cső teljesítménye sohasem csökken és mindezt utólagos kémia kezelés nélkül.

kazanhazaqua