Alapanyag, a PP-R

FUSIOLEN PP-R

Az aquatherm a legmagasabb minőségű,saját fejlesztésű PP-R granulátumot használja, a Fusiolen-t. A Fusiolen világszerte ismert a minősége, a kémiai tisztasága és az alacsony környezeti hatása miatt.

A Fusiolen- t 1979-ben fejlesztették és lett a fő összetevője aquatherm fusiotherm vonalnak, amely később aquatherm green pipe névre változott. A Fusiolen 97% tiszta polipropilén-random-ot tartalmaz, három százalék adalékanyaggal kiegészítve. Az adalékanyagok közé tartozik a zöld pigmentáció, ami megakadályozza a mikrobák szaporodását, ion deaktivátor (hogy megvédje a PP-R-t a szabad fémionoktól) és hő stabilizátorok. A hő stabilizátorok megvédik a PP-R-t a rövid távú magas hőmérsékleti felmelegedés esetén (260 ° C +) a megmunkálási idő alatt.

 

granulat

labor

 

Ez az alapanyag többek között a speciális hő- és anyagszerkezeti stabilitásával jellemezhető. A fizikai és kémiai tulajdonságait a felhasználási területek elvárásainak megfelelően alakították ki. Mindenek előtt a jó hegeszthetőség és a homogén egységgé való olvaszthatóság az, ami a green pipe rendszereket és a fusiolen PP-R alapanyagot világszerte ismertté tették.

A környezetbarát fusiolen PP-R, újra hasznosítható, minden további nélkül bedarálható, beolvasztható és újra felhasználható, például motorborításra, dísztárcsákhoz, szennyes tartóhoz és egyéb szállítódobozokhoz. Mindezt minőségromlás nélkül. Sem a gyártás sem az újra felhasználás során nem keletkeznek a környezetre káros anyagok.

Az összes aquatherm csőnél fusiolen alapanyagot használnak, ahogyan az összes PP-R idomnál is. Az aquatherm-nél számos variációja van zöld Fusiolennek, beleértve a Fusiolen “PP-R C” -t és a Fusiolen “PP-R L”-t. A Fusiolen PP-R C erősebb hő stabilizátorokat tartalmaz és ezt az aquatherm blue pipe rendszernél használják. Az aquatherm-nél a PP-R minden változatát azonos minőségen tartják, hogy minden termékcsoport ugyan azt a magas színvonalat képviselje.