Telepítés

Könnyebb súlyával és a gyorsabb, egyszerű csatlakozásokkal, rendszereink telepítése a lehető legegyszerűbb.

Az egyik legnagyobb költségmegtakarítás a kivitelezés során amit az aquatherm rendszerinél tapasztalunk, az a telepítési idő. Természetese, a polifúziós szerelés gyors, de ugyanakkor rugalmas és erős is. Más szóval, a kapott csatlakozások nem törnek meg, nem lyukadnak ki a szállítás, beépítés és rögzítés alatt. Mind ezek mellett a cső 75%-80%-al könnyebb mint az azonos méretű fémek, tehát a szerelők nagyobb mennyiséget tudnak kisebb fáradtsággal megemelni és elvinni arról nem is beszélve, hogy a sérülés kockázata is sokkal kisebb.

Minden kivitelező hamar megtapasztalja, hogy a fúziós technológia elsajátításával egyre gyorsabban és jobban tervezhetően tudja a munkáját elvégezni. A helyszíni előregyártással, nyeregidomok használatával és a legmodernebb szerszámok segítségével a telepítés egyre gyorsabb és hatékonyabb.

golf

gallery-868x0-397151

 

 

Minden új kivitelezőnek ajánljuk gyakorlati oktatásunkat, segítve őket ezzel is a tanulási folyamatban ,hogy minden munkájuk gyors, hatékony és igazi “alkotás” legyen.

Ezen felül, előre gyártott elemeket elkészítését is vállaljuk házon belül, így a bonyolult osztó-gyűjtőktől kezdve minden előre legyártható elem gyárilag elkészítve, azonnal beépítésre készen érkezhet meg a munkaterületre, nem kevés időt spórolva a kivitelezőnek.