aqualapitok

Az aquatherm GmbH

Mit is csinál az aquatherm?
A világ legjobb csőrendszereit gyártja.

A csővezetékek természetes részei minden épületnek. Biztosítják számunkra az vizet inni,fürdeni és még a fűtés-hűtésre is otthonunkban.

Az életünk minősége gyorsan romlik amikor a csövek felmondják a szolgálatot és igen bonyolult valamint költséges ezek javítása és/vagy cseréje. Pontosan ezért készítünk mi olyan csöveket, amelyek nem hibásodnak meg, nem mennek tönkre és mindezt tesszük a lehető legkisebb környezeti hatással.

A csöveink és idomaink is mesterséges PP-R alapanyagból készülnek, az egyik legtartósabb és leginkább kémiailag semleges anyag a világon. A gyártás minden része, a több évtizedes szakértelemnek köszönhetően, megfelel a szigorú nemzetközi előírásoknak. A folyamatos fejlesztések és innováció az ami a világ vezető PP-R nyomócső rendszerek gyártójává tette az aquatherm GmbH-t.

Ahhoz, hogy ez a kiváló minőségű termék elérhetővé váljon Magyarországon is, az aquatherm-hungaria Kft. Budapesten, folyamatos ellátott, egyedülállóan nagy raktárkészlettel rendelkezik. Ügyfeleink folyamatos támogatást kapnak mind mérnökeinktől mind pedig a kivitelezések során. A budapesti központunkban nem csak a tervezés és a kivitelezés során felmerülő problémákra adunk választ és tanítjuk a helyes szereléstechnológiát, hanem kollégáink az osztó-gyűjtő, hirdováltó és egyéb modulok előregyártását is vállalják.

 

Első a minőség

Termékeink a jogszabályoknak megfelelően, minden bevizsgálási és forgalmazási engedéllyel rendelkeznek.
Rendszereinkre 10 év garanciát és 50 év szavatosságot vállalunk.