Minőség ellenőrzés

Már közvetlen a nyers alapanyagtól egész a teljesen kiépített rendszerekig, a minőség megszállottjai vagyunk. Ez nagyszerű az ügyfeleink számára is, hiszen az aquatherm GmbH olyan csöveket és idomokat gyárt, amire minden alkalommal számíthatnak.

Mi minden egyes nyers alapanyag szállítmányt letesztelünk, hogy biztosan megkapjuk az elvárt kémiai tisztaságot és stabilitást. Ezután összekeverjük a saját fejlesztésű Fusiolen -el, teszteljük a hőstabilitását, olvadási indexet, színt és a homogenitást. Amint a kész Fusiolen PP-R megfelel a szigorú követelményeinknek, el lehet kezdeni gyártani a csöveket és idomokat az aquatherm GmbH gyárában, a németországi Attendornban. 

 

idomok

csogyartas

Mind a csöveink mind pedig az idomaink a legkorszerűbb extrudálási és fröccsöntési technológiával készülnek és a gyártás minden lépésnek adatait folyamatosan követik, elemzik.

Szállítás előtt, minden elkészült terméket lemérünk és szúrópróba szerűen leellenőrzünk.

Mindezeken felül, hogy bebizonyítsuk, mennyire is biztosak vagyunk minőség ellenőrzésünkben, a piacon egyedülállóan, minden PP-R cső és idomra 10 év garanciát adunkA garanciánk magába foglalja a termékek cseréjét, személyi sérülés, járulékos kár sőt még az esetleges anyagi veszteség megtérítését is. De hála az egyedülállóan kimagasló minőségre törekedésünkkel, soha sem kell emiatt aggódnia.