Cégünk ismérve, a “zöld cső” a
LEGBIZTONSÁGOSABB, LEGMEGBÍZHATÓBB VÁLASZTÁS IVÓVÍZRE
és más alkalmazásokra is.

Ahhoz, hogy az ivóvíz tiszta maradjon, tiszta csőrendszerre van szükség. Az aquatherm green pipe teljes mértékben mentes a nehézfémektől és mérgező vegyi anyagoktól, így a legbiztonságosabb megoldás az ivóvíz és az élelmiszer-feldolgozás piacán.

Az aquatherm green pipe felállítja a mércét az ivóvíz rendszereknek világszerte. Az ivóvíz rendszereknek vegyi anyag és szennyeződés mentesnek kell lenniük, pontosan ahogy azt a “zöld cső” teszi. Szemben számos más csőrendszernél a vegyi anyagok kiválnak a cső falából és eljutnak abba amit megiszunk, az aquatherm PP-R green pipe hidrofób cső, ami megakadályozza a korrodálásban és a vegyi anyagok kiválásában.

A “zöld cső” immáron több mint 40 éve bizonyítja kiváló technikai alkalmasságát világszerte és az igen elismert szakértők szerint is az egyik legkiterjedtebb és egyúttal legjobb műanyag csőrendszer.
A rendszer különböző SDR6 , SDR7,4 , SDR9 és SDR 11 típusú csöveket tartalmaz. Ezt egészíti ki a különleges erősítéssel rendelkező: SDR7,4 es üvegszálbetétes cső, aquatherm green pipe SDR9 és az alu-stabi SDR7,4-es cső. Több mint 450 összekötő és csatlakozó idom valamint szelepek és golyóscsapot teszik teljessé a rendszert. A termékek 16 mm-től 450 mm csőátmérőig állnak rendelkezésre.

Az aquatherm green pipe csőrendszert az alábbi területeken alkalmazzák:

  • új épületek
  • javítás és
  • felújítás

Alapanyagának fusiolen® PP-R kiváló fizikai és mechanikai tulajdonságai egyaránt alkalmassá teszik hideg/meleg ivóvíz és egyéb folyadékok szállítására, valamint sűrített levegő, klíma- és fűtésrendszerek kiépítésére.

foldivezetek futeshutes hajogyartas uszoda ivoviz vegyi ontozes_nem hutes_nem esovizgyujtes_nem

Üvegszálbetétes csövek:

greenpipe74MF greenpipe9MF greenpipe9MFUV

Sima PP csövek:

greenpipe7,4S_mini greenpipe11_mini