BEKA HŰTŐ-FŰTŐ PANELEK

BEKA ismertető

Mikroklímája szabályozásához majd minden élőlény felhasználja a folyadékok hőtároló és vezető képességét. A növények, az állatok, valamint az ember szervezetében is finom kapillárisok sűrűn elágazó hálózata osztja el a folyadékot.

Mind megjelenésében mind pedig működésében ezt a magasan fejlett biológiai rendszert veszi alapul a BEKA kapilláriscsöves technikája, ezáltal a hűtést és a fűtést is a lehető legtermészetesebb módon szabályozza és így egészséges és kellemes helyiségklímát biztosít.

A BEKA kapilláriscsöves rendszer környezetvédelmi és gazdasági szempontból is egyértelmű előnyben van a hagyományos klímarendszerekkel szemben. A csövek kis átmérője, valamint sűrű elhelyezkedése hatékony hűtést ill. fűtést tesz lehetővé a falfelületeken és a mennyezeten, ily módon gyorsan és közvetlenül hűthető, ill. fűthető a helyiség levegője.

Hűtő- és fűtőborításainkat tetszés szerint integrálhatja helyiségeibe, még az ívelt felületek sem jelentenek problémát.

A BEKA kapilláriscsöves technikája kis helyigénnyel és költségráfordítással szerelhető be vakolat alá, gipszkarton szerkezetekbe ill. fémkazettás álmennyezetekbe. A nagy hatékonyságú energiafelhasználás és a csekély karbantartási igény alacsony üzemeltetési költséget garantálnak.

 

A BEKA hűtő- és fűtőborítások tulajdonságai:

  • elhelyezhető mennyezetbe, falba és padlóba
  • rendkívül ellenálló magas ill. alacsony hőhatásokkal szemben
  • gyorsabban reagál a környezet hőmérséklet változásaira, mint a hagyományos padlófűtések
  • halk klimatizálást biztosít – levegőmozgás és zajhatások nélkül
  • esztétikus – hiszen láthatatlan

Egy hőcserélő közbeiktatásával a kapillárispanelek korrózióálló rendszert alkotnak, ezáltal elkerüljük az eliszaposodást és a kapilláris csövekben keringő víz évek multával is tiszta és átlátszó marad. Mindeddig több mint 1.000.000 m2 beépített kapilláris panel tanúskodik sikerünkről.

A BEKA 10 év garanciát vállal termékeire.